goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda düz ve kostak bir görünüm sunar.

Siz bile ev bark dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mahal harcamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge zihayatlık katarken hem de alanın aydınlanmasını esenlayarak koyu renk kullanımı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Bohem Stil Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir hava yaratmayı cümle ister. İnsanlar aile dekorasyonlarına çoklukla tarzlarına…

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

Ocaklık tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta hijyen ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, bariz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine daha kıpkızıl mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert aile dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu renk berenarı kullanışlı ve keyif vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile daha zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir muvazene oluşturur.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir hava tekvin etmek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Sakat duvar kağıdı ve yarım antrasit gri boya boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın parafin olması düzlükın elan aydınlık ve geniş delikükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona ferlü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütanlı şanlık arıyorsanız ve beyaz sizin muhtevain bir seçenek değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz döşeme evet da beyaz zehir koltuklar ile ömür kayranınıza ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile birlikte nispeten muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Yalabık beyaz güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları antrasit renk tonları bâtınerir.

Parlaklığını uzun seneler süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Farklı buut ve şekillerdeki antrasit renk tonları tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda dermanlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page