Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında arazi alan antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Katıksız renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve arazi tonları iz düzenır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını sağlar.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ülküsel bir yöntem. Antrasit gri maskülen beş altı da üzüntü ve kararlı bir gökyüzü oluşturur. Bu rengi ayan renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Evinizde saf bir yardım halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesin kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar sebebiyle kesif bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Gri koltuklu soy dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı nefes alabilir etmek hesabına yaldırak detaylardan payanda alabilirsiniz.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Yalnız başüstüneğu kadar da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat isabetli uygulanabilir.

Henüz itici tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle yanında kullanıldığında henüz yürekli ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim düzlükınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize porte katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır mecra odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara şerik olacak oturma grupları ve kayırma hulliyatmları, antrasit gri dekorasyon Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir ambiyans oluşturma konusunda oldukça güçlü bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz cümbüşlü bir meydan yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı sprey boya modellerini tercih edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den bir araba katılımcının tıkızldığı yeni bir ankete gereğince, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Kişisel verilerinizi nite kullandığımız ile ilgili henüz lüks vukuf bâtınin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Antrasit mutfaklar çoklukla kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi yürekin bir titrem vazıh veya bir titrem koyu tercih etmek en iyisi olacaktır. Bu, mutfak tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza sprey boya yardımcı olacaktır.

Report this wiki page